UtleiePark
 
 

Salgsartikler
 
 

Navigering: Forside - Hvordan bestille
Hvordan bestille

 

Alle våre utleieobjekter i vår utleiepark kan reserveres fra våre nettsider. Fremgangsmåten er som følger:

1. Velg produkt
Naviger frem til ønsket produkt via menyen på venstre side. Klikk på bestillknappen.

2. Velg leieperiode
Kryss av for ønsket leieperiode. Ved å holde musepekeren over informasjonsknappen ( I ) får du orientering om hva de ulike leieperiodene betyr.

3. Velg dato
Velg dato for utlevering i kalenderen til venstre, deretter dato for leveringstidspunkt i motsatt kalender. Vær oppmerksom på at intervallet mellom angitte datoer og klokkeslett må stemme overens med valgt utleieperiode.

4. Velg klokkeslett
Velg klokkeslett for utlevering, deretter klokkelsett for leveringstidspunkt. Vær oppmerksom på at intervallet mellom angitte datoer og klokkeslett må stemme overens med valgt utleieperiode.

5. Bekreft produkter
Bekreft bestilte produkter i din ordreseddel, eller klikk på knappen "bestill mer" for bestilling av flere produkter. I så fall gjenta punktene 1. til 4.

6. Registrere persondata
I neste bilde må du logge deg på som kunde med eksisterende brukernavn og passord, eller registrere persondata som ny kunde.

7. Send bestilling
Før endelig bestilling sendes, blir du bedt om å godta våre leiebetingelser. I kommentarfeltet kan du komme med tilleggsopplysninger, eller ønsker om salgsprodukter som foreløpig ikke kan bestilles fra nettsidene.

8. Bestillingsbekreftelse
Takk for din bestilling. Så snart bestillingen er behandlet av en av våre operatører, vil du bli tilsendt en e-post som bekrefter leieforholdet. Ta vare på referansenummeret som fremkommer øverst.

 

Firmainfo

Tlf: 52 77 89 70

HAUGESUND
Aksdal Næringspark
5570 AKSDAL


Åpningstider
Man-Fre 07.00-16.00 Lørdag Stengt

E-post
haugesund@naboen.no


Meny

ANSATTE
SYMBOLER
MULTIMEDIA
HMS - ARTIKLER
UTSTYR SELGES


Bestillingsoversikt

(Ingen produkter bestilt)
Hvordan bestille?
Endre en bestilling

Powered by Intershare AS
Copyright 2011 NABOEN AS